Συνεργάτες

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Η Εταιρεία μας / Συνεργάτες

Συνεργάτες

Ecoelastika

Η συνεργασία με την Ecoelastika. Η Ecoelastica αποτελεί το μόνο συγκεκριμένο, από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης παλαιών ελαστικών και το οποίο δραστηριοποιείται πανελλαδικά.

Συστήθηκε το 2002, εγκρίθηκε τον Ιούλιο του 2004 και τον Νοέμβριο του 2004 άρχισε την κανονική λειτουργία του.

 

Axel

Η ΑΞΕΛ ιδρύθηκε το 2006. Σκοπός της εταιρίας είναι η ορθά περιβαλλοντική διαχείριση και ανακύκλωση των ελαστικών.

Αρχή της εταιρίας είναι η προστασία του περιβάλλοντος με την ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση των πρώτων υλών.

Στόχος η παραγωγή τεμαχισμένων ελαστικών για ενεργειακή αξιοποίηση σε διαστάσεις 5Χ5, 10cm και μεγαλυτέρων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Το σύνολο της παραγωγής εξάγεται σε Κορέα – Ιαπωνία – Μαλαισία – Ινδία – Αίγυπτο.

 

Logo1

Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, είναι συμβεβλημένη με την Ecoelastika, έχοντας αναλάβει τη συλλογή και μεταφορά  των παλαιών ελαστικών στην Αττική και τη Βοιωτία και συμβάλλοντας από την πρώτη στιγμή τα μέγιστα στην αρμονική λειτουργία του συστήματος.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πολιτεία την Ecoelastika αλλά και σε σε όλους τους συμμετέχοντες και συμβαλλόμενους με το σύστημα, η ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, δεν δίστασε να επενδύσει σε επιπλέον μηχανολογικό εξοπλισμό και έμψυχο δυναμικό, με αποτέλεσμα ακόμη από τους πρώτους μήνες λειτουργιάς του συστήματος, να υπερκαλύψει τις συμβατικές της υποχρεώσεις όσον αφορά στη συλλογή και τη μεταφορά των παλαιών ελαστικών.